Th. Marthinsen sølvskål med fot

kr 7 445,00
På lager
SKU
B109200

H 5 cm, ? 19 cm, 190g.

Skål I sølv er en del av vårt tradisjonelle sortiment og kjempe populær gave. Leveres i en flott gaveeske. Kan graveres. Bruk den til hverdag og fest, fyll den med glede.?

Th. Marthinsen er norsk design og håndverk og representerer unik håndverksmessig kvalitet og tidløs estetisk design. Historien startet da Thorvald Marthinsen åpnet en liten gullsmedbutikk i 1883 med tilhørende verksted midt i Tønsberg by. Rett før han døde hadde han bygd opp en fabrikk som fortsatt er i drift. Våre produkter er elsket av generasjoner.

Produktene reflekterer en historie av norsk kultur og tradisjon. Marthinsen har med respekt lyktes i å ta vare på tradisjonsrik håndverkskunst og arv. I dag henter de det beste fra vår historie og setter produktene inn i en ny tid, fortsatt rene linjer og med tidløs estetikk. Resultatet er nye produkter med samme unike håndverksmessig kvalitet til glede for nye generasjoner.

DESIGN GJENNOM 5 GENERASJONER

Den europeiske gullsmedkunsten kan, som alt annet kunsthåndverk, lede sine tradisjoner tilbake til den klassiske antikken. Hele vår formkultur har fått sitt preg av denne tradisjonen. Håndverkerne behersker alle områder innenfor gullsmedfagets lange tradisjoner. Denne kunnskapen ligger som en grunnstein for deres utvikling og produksjon. Det er viktig for dem å ta vare på våre klassiske og historiske produkter. Samtidig tar de med seg kunnskapen inn i moderne teknologi sammen med god design og godt håndverk, og utvikler nye produkter tilpasset den moderne forbruker. Identitet til mange av våre viktigste idrettsarrangementer er kunstverk signert av deres tegnere og modellører.

Mer informasjon
Merke Th. Marthinsen
Write Your Own Review
Bare registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Logg inn eller Opprett konto