Lemus
SKU
LEV101

Lemus Høyttaler Vintage

kr 1 279,20
På lager

Lemus Vintage er den trådløse høyttaleren for deg som forventer litt mer av en Bluetooth-høyttaler. Med sine passive subwoofer-enheter og avanserte lydsystem er Lemus Vintage en sann evolusjon innenfor den klassiske stereoen og dermed sann innovasjon innen lyd.

Lemus Vintage er definisjonen på en stilig og kraftig Bluetooth-høyttaler. Brukervennligheten er på topp, og høyttalerens AUX-inngang lar deg koble til andre typer avspillingsenheter.

Koble avspillingsenheten til den elegante trådløse høyttaleren via Bluetooth eller AUX og du vil nå kunne nyte favorittmusikken din i fenomenal kvalitet.

Den stilige trådløse høyttaleren har en spilletid på opptil 12 timer, noe som gjør at du kan ta Lemus Vintage med på farten uten bekymringer. Lemus Vintage setter den perfekte atmosfæren i parken, til middagsselskapet eller for en dag på stranden.

Høyttaleren er fulladet på 3 timer, deretter kan du nyte favorittmusikken din i en halv dag uten avbrudd. Det vintage-inspirerte eksteriøret til Bluetooth-høyttaleren er iøynefallende, og vil garantert skille seg ut med sitt eksklusive design i hjemmet ditt.

Mål: Bredde 208 x Omkrets 80x Høyde 90mm

Rekkevidde: Opptil 10 meter (uten hindringer)

 

GRAVERING AV GAVER
RASK LEVERING
AUTORISERT FORHANDLER
100% SIKKER BETALING
Mer informasjon
Pris ekskl. mva. kr 1 279,20
Produsent Lemus
Write Your Own Review
Bare registrerte brukere kan skrive anmeldelser. Logg inn eller Opprett konto
Mer informasjon
Pris ekskl. mva. kr 1 279,20
Produsent Lemus
Copyright © 2024. All rights reserved.