Fra lommeur til eksklusive gaveartikler
Bjerke Image er Norges største forhandler av jubileumsklokker og firmagaver. Dette er et resultat av Bjerke familiens lidenskap for klokken gjennom 90 år og fire generasjoner. Bjerke Image AS ble etablert i 1988, men har levert firmagaver siden 1923 gjennom Urmaker Bjerke. Den gangen var det lommeur, nå er det alt fra jubileumsprodukter, gullur til andre kvalitetsvarer som glass, porselen, sølv, tekstiler, med og uten logo. Alle våre produkter er merkevarer med meget høy kvalitet, som sterkes ved vår eksklusive servicegrad. Gjennom flere år har vi også tilegnet oss en meget god kompetanse på spesialdesign av produkter for våre kunder. Mer enn noen gang er det viktig å profilere bedriften. Dette gjøres både internt og eksternt, gjennom hele året og gjerne i forbindelse med sesong eller kampanjer - Bjerke Image AS leverer alt av profilartikler. Riktig satsning på profilering gir høy oppmerksomhet, noe som kan være avgjørende for markedsposisjon og resultat. Ta kontakt med oss for å se hva vi kan gjøre for din bedrift.

ET ÅPENBART VALG

Du kan enkelt relatere deg til oss.

Vi gir alle kundene våre personlig service, samtidig som vi leverer eksklusive merkevarer du ønsker. Vi lever for god service både før, under og etter handelen - og fornøyde kunder.

Vi leverer til hele Norge - når du ønsker det.

Vi har gode distribusjonskanaler og er en av få forhandlere som faktisk selger kvalitetsklokker og kvalitetsprodukter. Sammen med vår egen urmaker som graverer produkter, leverer vi både store og små ordre raskt.

Vi leverer kvalitet.

Vi selger kun kvalitetsprodukter, og fokuserer på kvalitet over kvantitet. Når du handler hos oss skal du være sikker på at du har fått kvalitet til en god pris.
Copyright © 2022 Bjerke Image AS - Org. Nr.: NO 932 516 454 MVA. Alle rettigheter reservert.