About us

Fra lommeur til eksklusive gaveartikler

Bjerke Image er Norges største leverandør av jubileumsur er ingen tilfeldighet, men et resultat av familien Bjerkes store lidenskap for klokker gjennom 90 år og fire generasjoner. Håndverkersønnen Paul Bjerke startet i 1923 sin urmakervirksomhet i Brugaten i Oslo. I begynnelsen solgte Bjerke kun lommeur og veggur; armbåndsur kom ikke på moten før i 1930-årene. Etter krigen og frem til midten på 1970-tallet vokste forretningen jevnt og trutt, og Urmaker Bjerke på Karl Johans gate ble et begrep blant Oslos urentusiaster. I 1980-årene kom Paul Bjerkes sønnesønn Christian inn i driften, og Urmaker Bjerke åpnet filialer på Torgalmenningen i Bergen og i Prinsensgate i Oslo. Christian var en sterk pådriver til at Urmaker Bjerke fikk agentur på Rolex, Cartier, Patek Philippe og Jaeger Le-Coultre. Christian er i dag eier og daglig leder i Bjerke Image AS. Hans store lidenskap for klokker har gitt selskapet en ledende posisjon innen salg av jubileumsur fra ledende urprodusenter. Bjerke Image har også i løpet av de siste to tiårene bygget opp et like sterkt nettverk av leverandører på andre gaveartikler. Alt i tråd med visjonen til Paul Bjerke i 1923: Kvalitet lønner seg!

Et selvsagt valg

 

Vi er enkle å forholde oss til.

Vi er små nok til å gi deg personlig service - og store nok til å levere merkevarene du ønsker. Vi lever for god service og etterservice - og at kunden rett og slett er godt fornøyd.

 

Vi leverer overalt - i tide.

Vi har gode distribusjonskanaler - og er blant de få som faktisk har kvalitetsur og kvalitetsvarer. Sammen med egen gravør, kan vi levere kjapt - både små og store bestillinger.

 

Vi leverer kvalitet.

Vi forhandler utelukkende kvalitetsvarer - og ønsker å fokusere på kvalitet fremfor kvantitet. Når du handler hos oss - er du trygg på at du har fått gode produkter til rett pris.